Construcció – Project manager

El Project Management és un instrument pel qual el promotor atribueix a una persona física o jurídica la gestió  integral del  projecte, ajustat en termini i costos adecuat a  les seves necessitats. És  gestionat amb processos i eines especifiques de seguiment i control  segons els estandars de Project Management Institute  (cronograma , planificació.

El processos establerts per un PMP en la direcció de projectes  garantiran assolir  els objectius  de l’espònsor i l’abast del projecte  mitjançant les eines i processos establerts per a la seva gestió (arbre de decisions ,  WBS/ EDT , cronograma , matriu de traçabilitat,  cost de la qualitat, anàlisi quantitatiu dels riscos ,…) amb un correcte seguiment i control de tot el cicle del projecte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>